.


 


Voorgerechten


Gerookte oosterschelde paling/ ganzenlever/ komkommer/ appel. 32

Tataki rund/ rammenas/ appel/ waterkers. 29

Skrei/ fregula/ chorizo/ tomaat. 28

Platte oesters 0000. 36

Bloemkool/ langoustine 3/7/ gebranden eidooier/ avocado. 39


Om de kwaliteit te garanderen en de wachttijden te beperken stellen wij vanaf 4 personen het menu voor.

Wij informeren u graag over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten.


 

 

 


 

 

 

 


 


 


Hoofdgerechten 


Rode poon/ prei/ lente ui. 36

Griet/ crème artisjok/ romanesco. 38

Picanha rund/ cannelloni van spitskool/ aardappel. (per 2cvts) 38

Duif BBQ/ zilverui/ vadouvan/ asperges 42

Om de kwaliteit te garanderen en de wachttijden te beperken stellen wij vanaf 4 personen het menu voor.

Wij informeren u graag over de aanwezigheid van allergenen in de gerechten.